Flipverhuur werk samen met Balloons &nd more

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om van een feest of andere gelegenheid iets moois te maken. Door middel van feestelijke versiering maak je een speciale dag nog net iets feestelijker.

Wij werken intensief samen met Balloons &nd More, waardoor u ook bij ons terecht kunt voor de aankleding van een speciale gelegenheid. Wij hebben gekozen voor een samenwerking met Balloons &nd More, omdat zij goede service en betrouwbaarheid net zo belangrijk vinden als ons. Ook zij hebben hoge kwaliteitseisen en maken gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit, wat een professionele uitstraling geeft.

Balloons &nd More heeft een breed assortiment in feestversiering. Of het nu gaat om een Baby Shower, verjaardag, geboorte, of huwelijksfeest; hier ben je aan het juiste adres.

U kunt verschillende ballondecoraties bestellen, zoals een ballonpilaar, ballonnenboog, ballonnenfiguren en –cijfers en cadeauballonnen. Naast mooie ballondecoraties maakt Balloons &nd More prachtige traktaties voor verjaardagsfeestjes en kunt u feestartikelen met een persoonlijke boodschap laten bedrukken.
Al uw wensen zijn bespreekbaar en wij staan graag voor u klaar.

Verjaardag of Kinderfeestje?

Maak een kinderverjaardag compleet met een exclusief themafeest. Huur een springkussen met bijpassende versiering en geef de kinderen een onvergetelijke dag.

Buurtfeest?

Koelkasten, partytenten, muziek en statafels. Alles voor een compleet buurtfeest bij Flipverhuur. En voor de jonge buurtbewoners een leuk springkussen naar wens.

Personeelsfeest?

Organiseert u een bedrijfsfeest voor uw werknemers, zakenrelaties en betrokkenen? Maak het feest compleet en pak uit met disco muziekboxen en een partytent.