Zijn jullie springkussens eenvoudig op te zetten?

Bij elk springkussen staat aangegeven met hoeveel personen hij op te zetten is. U krijgt instructies mee, over het algemeen is het opzetten een paar minuten werk. Het verplaatsen van het springkussen zwaar werk. Houdt u er rekening mee dat u wellicht een 2e of 3e persoon nodig heeft om het springkussen op en af te bouwen.

Kan het springkussen eenvoudig vast gezet worden ivm wind

Ja, het springkussen wordt geleverd met grote haringen om hem mee vast te zetten. Daarmee staat het altijd stevig, maar soms is het nodig om het springkussen meer uit de wind te plaatsen of zelfs met touwen vast te maken. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor schade tijdens de verhuur.

Het springkussen komt op steen te staan? Kan dat?

Jazeker. Zorgt u voor voldoende toezicht? U krijgt er een grondzeil bij tegen beschadigingen. Beter is om het springkussen vast te zetten, maar redelijk veel klanten laten het springkussen ook los staan. Bij normaal gebruik levert dit geen problemen op.

Zijn de blower, haringen en grondzeil inbegrepen bij de prijs?

Ja

Verhuren jullie ook aggregators of haspels?

Wij verhuren geen aggregators, maar u kunt wel een extra haspel bij ons huren.  De blower moet continue draaien, dus als u het springkussen in een park wilt zetten, moet u  voor continue stroom zorgen.

Moet ik het springkussen schoonmaken?

Als deze vies is wel. Graag even schoonmaken met een doekje als je hem terug brengt. Zo krijgt iedereen een schoon springkussen. Let extra goed op de naden aan de zijkanten in het springkussen. Daar blijft regelmatig vuil achter.

Wat als ik een vies springkussen heb gekregen?

Maak meteen duidelijke foto’s en stuur deze z.s.m. per e-mail naar ons op. Wij kunnen uw ongemak dan vergoeden (max 15 euro), want u wil het springkussen waarschijnlijk toch gaan gebruiken op het feestje.

Wanneer kunnen jullie bezorgen?

Wij zijn flexibel voor wat betreft het bezorgen en ophalen van de springkussens. Wij leveren in het weekend, feestdagen en op werkdagen. Alles is mogelijk in overleg met ons.

Is het afbreken van het springkussen veel werk?

Het afbouwen van een springkussen daar gaat wat meer tijd in zitten. Wanneer de kinderen zijn uitgespeeld is het altijd aan te raden om het springkussen af te nemen met een vochtige doek (mocht deze vuil zijn geworden tijdens de verhuurperiode). Wanneer dit gebeurd is kunt u de stekker van de blower uit het stopcontact halen. Afhankelijk van het type/model springkussen die u gehuurd heeft zijn er 1 of meerdere sluitingen die u kunt openen om de lucht uit het springkussen te krijgen. Zorg ervoor dat alle lucht zoveel mogelijk uit het kussen verwijderd is, (let op, niet met schoenen over het kussen heen lopen om de lucht eruit te krijgen) dit maakt het opvouwen een stuk makkelijker. Het is gewenst om het springkussen zo compact mogelijk op te vouwen.

Wat verbruikt de blower?

De meegeleverde blower is een 1,1 KW blower. Zo’n blower verbruikt +/- € 0.28 per uur.

Het begint te regenen.. en nu?

Laat het springkussen opgeblazen staan. Wanneer je de lucht eruit laat lopen word het een vieze bedoeling en krijg je het springkussen niet meer droog. Wacht totdat de regen voorbij is en je kunt het springkussen eenvoudig droog maken met een handdoek. De kinderen kunnen op deze manier na een regenbui gewoon hun springplezier voortzetten.

Kunnen we annuleren bij slecht weer?

Flipverhuur.nl wilt haar klanten de mogelijkheid bieden om de datum van het verhuurde springkussen te kunnen verplaatsen. Dit met een maximum van 3 maanden (het springkussen moet wel beschikbaar zijn op die gewenste datum).

Ik heb het springkussen beschadigd, en nu?

Meldt de schade bij flipverhuur. Flipverhuur komt zo snel mogelijk de schade bekijken en zal het springkussen moeten laten repareren. De reparatiekosten komen voor rekening voor de huurder. Wordt de schade niet gemeld en komt Flipverhuur er later achter dat het springkussen beschadigd is,  dan zullen de kosten voor de schade plus eventuele kosten die ontstaan zijn door het niet kunnen verhuren van het springkussen alsnog in rekening gebracht worden.

25

Tevreden klanten

Mail ons

Personeelsfeest?

Van jong tot oud kunt u bij ons terecht. Springkussens van Frozen of Spiderman?
Een geluidinstallatie en sta-tafels en het feest is compleet.

Buurtfeest?

Maak het feest compleet, huur een tent, versieringen en muziekinstallatie en het feest zal tot in de late uurtjes doorgaan.

Verjaardag of Kinderfeestje?

Huur een springkussen met bij passende versiering.
Ballonnenboog, muziek installatie en het feest is compleet!