Flipverhuur werkt samen met de Lunch expert

Flipverhuur biedt voor iedere feestelijke gelegenheid ook de mogelijkheid om een totaalconcept te verzorgen in samenwerking met de lunchexpert, waarbij al het werk uit uw handen wordt genomen.

De specialiteit van de lunchexpert ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel bedrijven als particulieren. De lunchexpert garandeert goede service, arrangementen op maat en de beste producten.

U kunt bij ons schotels, salades, barbecue pakketten en losse hapjesschalen bestellen, maar wij kunnen u ook een compleet buffet serveren. Wij zijn in staat om alles volledig op uw wens af te stemmen en kunnen ook partypannen, biertafels, glaswerk en servies leveren.

Bent u op zoek naar lekker eten en gezelligheid tijdens uw feest?

Verjaardag of Kinderfeestje?

Maak een kinderverjaardag compleet met een exclusief themafeest. Huur een springkussen met bijpasende versiering en geef de kinderen een onvergetelijke dag.

Buurtfeest?

Koelkasten, partytenten, muziek en statafels. Alles voor een compleet buurtfeest bij Flipverhuur. En voor de jonge buurtbewoners een leuk springkussen naar wens.

Personeelsfeest?

Organiseert u een bedrijfsfeest voor uw werknemers, zakenrelaties en betrokkenen? Maak het feest compleet en pak uit met disco muziekboxen en een partytent.