Contact

Over flipverhuur.nl

Flipverhuur.nl is een onderneming die graag exclusief wilt zijn in het aanbieden van exclusieve producten en het bieden van hoge service tegen scherpe prijzen. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten erg belangrijk en wij hebben
hoge kwaliteitseisen. Zo zijn meer dan 50% van onze springkussens door ons zelf ontworpen en nergens anders verkrijgbaar en voorzien van veiligheidscertificaten.
Flipverhuur is zeer flexibel en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Neem contact op

Wat zeggen andere over Flipverhuur.nl

Tim van Kessel

Poosje geleden een springkussen gehuurd bij Flipverhuur voor een buurtfeest. Erg tevreden over de service. De eigenaar kwam hem zelf brengen en gaf ons instructies hoe we hem het beste op konden zetten. De volgende dag kwam hij hem weer ophalen! Ideaal en voor weinig geld. Zeker een aanrader!

Tim van Kessel
Danielle gorel

Onlangs een springkussen gehuurd bij Flipverhuur. Ideaal dat ze deze komen brengen en ophalen. Het springkussen was super schoon en de kinderen hebben de hele dag plezier gehad!

Danielle gorel
Denise Piroe

Echt top service! Wij hadden voor ons feestje een partytent gehuurd, statafels en een koelkast. De tent is echt stevig en ziet er mooi uit! Ook werden wij goed geassisteerd bij het opzetten.

Denise Piroe
Kevin van der Scheur

De Dino world springkussen is echt super! Vooral de grote Dino bij de ingang vonden de kids erg leuk. Over de service waren wij meer dan tevreden. Alles wordt gebracht en opgehaald en ook werd er geholpen bij het opzetten.

Kevin van der Scheur
Petra Zwakhoven

Hele mooie springkussens en ook heel erg vriendelijk als je meer wilt weten over de producten. Voor deze zomer hebben wij spiderman gereserveerd. Kinderen kijken er nu al naar uit!

Petra Zwakhoven
Bart Kortenray

Voor ons feestje hadden wij de Discoboxen gehuurd. Deze zijn echt gaaf. De disco lichten bewegen op de muziek. Ook de prijs en de service was goed!

Bart Kortenray